FőoldalHivatalosÉletünkMúltunkSzabadidős helyszíneinkKapcsolatFelvételiElektronikus naplóÉtkezési digitnapló
Főoldal  Hírek  Iskolai események  Frankában érettségizett papok és szerzetesek találkozója

Frankában érettségizett papok és szerzetesek találkozója

Kedves Öregdiák Pap- és Szerzetestestvéreink!

Tavaly tavasszal rendeztük meg első alkalommal a Franka első papi és szerzetesi öregdiáktalálkozóját, melyet még abban az évben követett egy második találkozó, abból az elgondolásból kifolyólag, hogy hosszú távon a november közepe lesz az alkalmas és stabil időpontja ennek az összejövetelnek.

Ebben az esztendőben is szeretettel hívunk és várunk tehát Benneteket, akik valamely egyházmegye vagy szerzetesrend keretei közt szolgáljátok Istent és az embereket. A meghívás szól minden papnak, ideiglenes vagy állandó diakónusnak, szeminaristának, egyszerű és örökfogadalmas szerzetesnek, valamint nem katolikus lelkipásztornak, aki a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban érettségizett.

Ez évi találkozónk időpontja 2018. november 21., szerda.

Kérjük, hogy a https://goo.gl/forms/y0wUBAG8sTUsClql2 internetes kérdőív segítségével jelentkezz a programra.

Akinek esetleg gondot jelent ennek a kitöltése, attól is kérem, hogy írásban (e-mail vagy postai levél az iskola címén) jelentkezzen!

A szentmisére kérjük, hogy albát és fehér stólát hozzatok magatokkal! Szállás korlátozottan áll a rendelkezésünkre, de igyekezni fogunk, hogy aki ezt igényli, itt tudjon aludni akár szerda, akár csütörtök este.

Egyre többeteknek van meg elérhetősége, és szeretnénk is mindenkit személyesen meghívni. Ha mégis van tudásotok olyan kollégáról, akihez nem jutott el a meghívásunk, kérjük, jelezzétek, hogy mielőbb tudjuk őt is invitálni!

Szánthó Gellért mb. igazgató úr (és öregdiáktársunk), valamint az egész iskola nevében ferences szeretettel és öregdiáktársi barátsággal:

P. Zarándy Gergely Kleofás OFM (94-98/A) 
kollégiumi igazgatóhelyettes

OK
Hírek
MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJ
Holló-Szabó Ferenc Ericsson díjas
Liliomfi színdarab bemutatója
Steindl Ábel imázsfilmje
Nyári tábor 2019
A HÚSVÉTI SZENT HÁROM NAP PROGRAMJA
Látogatás a Fresenius Dialízis Központba
0

Ismerd meg az iskolát!

0

Facebook

0

Érettségi találkozó

Felvételi tájékoztató

0
All rights reserved © 2013.